Εξαρτήματα Αλουμινίου G.I Metal στο Αιγάλεω

 
Η εταιρεία G.I Metal, Υιοί Ιωάννη Γρίβα ΟΕ ιδρύθηκε το 1966 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου και σιδήρου, ασφάλειες κουφωμάτων αλουμινίου και εμπορία συναφών ειδών και μετάλλων με έδρα το Αιγάλεω.

Ποιότητα και αντοχή, δύο λέξεις που γράφτηκαν στο πρώτο μόλις κουτί, με εξαρτήματα αλουμινίου, που βγήκε από τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση του Ιωάννη Γρίβα, πολλά χρόνια πριν.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η επόμενη γενιά, σε εποχές με μεγαλύτερο ανταγωνισμό, στοχεύοντας να εμπλουτίσει την ποικιλία των προϊόντων της συνδυάζοντας πάντα την εξέλιξη με την ποιότητα και την αντοχή.

Από το 1982 το εργοστάσιο της εταιρείας Υιοί Ιωάννη Γρίβα ΟΕ, εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην βιομηχανική περιοχή Μάνδρας Αττικής, έχοντας πλέον αναπτυχθεί στην παραγωγή και στους αυτοματισμούς που επιβάλουν οι σύγχρονες απαιτήσεις.

Παράλληλα, η εταιρεία Υιοί Ιωάννη Γρίβα Ο.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών σε φασόν εργασίες, που υπάρχει η δυνατότητα να εκτελεστούν κατόπιν ειδικής συνεννόησης και συμφωνίας.

Κάνοντας έναν απολογισμό όλων αυτών των ετών, έχουμε μία μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έχουν δείξει στα προϊόντα και στην εταιρεία μας.